TIT „KALMÁR LÁSZLÓ” ORSZÁGOS MATEMATIKAI VERSENY

A TIT Kalmár László Matematikai Verseny pest megyei/budapesti fordulóját 2021-ben is a TIT Teleki László Ismeretterjesztő Egyesület rendezi meg.
A verseny pest megyei/budapesti fordulójának időpontja:
2021. március 19. (péntek) 14.00 és 18:00 óra között ONLINE.
Jelentkezési határidő: 2021. március 05.
A verseny nevezési díja: 1500 Ft/fő.
A nevezési díjat átutalással a TIT Teleki László Ismeretterjesztő Egyesület számlaszámára lehet fizetni: 11708001-20341873 (kérjük megjegyzésben a nevezett diák nevét, iskolák esetében iskola/főt beírni).

Jelentkezés a megyei fordulóra:
Egyénileg jelentkezni a következő linken lévő űrlap kitöltésével lehetséges: Jelentkezés
Csoportos, illetve iskolai jelentkezés vagy a Jelentkezés link diákonkénti kitöltésével, vagy az alábbi excel tábla kitöltésével és a titteleki@titteleki.hu e-mail címre való elküldésével lehetséges.
Táblázat csoportos jelentkezéshez
A jelentkezés elfogadásáról minden esetben visszajelzést küldünk!

További információ:
Sajnos a jelenleg is érvényben lévő járványügyi helyzet miatt a versenyt idén sem tudjuk teljes mértékben a hagyományos módon megtartani.

1. A versenydolgozatok mind a 6 évfolyam számára 2021. március 19-én a verseny hivatalos honlapján és a titnet.hu oldalon du. 14.00 és 18.00 óra között lesznek elérhetőek.

2. A versenyzők vagy a saját iskolájukban, tanári felügyelettel, vagy egyéni nevezők esetén otthon a családjuk technikai közreműködésével négyzetrácsos papírra oldják meg, dolgozzák ki a feladatokat a megadott időintervallumon belül.
(3-4. osztályosoknak 60 perc, 5-8. osztályosoknak 90 perc áll rendelkezésükre, körzőn, vonalzón kívül más segédeszköz nem használható, más segítség nem vehető igénybe!)

3. A dolgozatok elkészülése után, 2021. március 19-én pénteken este 18.00 óráig meg kell küldeni a beszkennelt vagy lefotózott dolgozatokat e-mailben a titkalmar@titkalmarlaszlomatematikaverseny.hu e-mail címre, a Versenyközpontnak.
(Kérjük, hogy az e-mail tárgyába írják be a versenyző osztályát és a nevét, pl. 3. osztály Nagy István.)

Információ kérhető: a titteleki@titteleki.hu e-mail címen, vagy a +36204341835-ös telefonszámon.

Kérjük folyamatosan figyeljék a verseny honlapján megjelenő frissülő információkat:
www.titkalmarlaszlomatematikaverseny.hu